Losse training of strippenkaart?

Introductie

Gratis

Iedereen kan een gratis introductietraining volgen. In deze traning maak je kennis met CrossFit. Neem contact op als je een keer mee wilt doen.

Ik wil graag kennismaken!

Losse training

€10/keer

Wil je nergens aan vastzitten? Werk je onregelmatig? Ben je hier in de buurt op vakantie en wil je geen training missen? Dan zijn losse trainingen mogelijk iets voor jou. Meld je wel eerst even aan als je mee wilt doen en voorkom teleurstelling als de training al vol is.

Strippenkaart

€90/10x trainen

Een strippenkaart geeft recht op 10 trainingen voor de prijs van 9! Ideaal voor mensen die geen verplichting willen of niet regelmatig kunnen trainen. De kaart is een half jaar geldig vanaf de datum van afgifte.

KOOP EEN STRIPPENKAART

Ook leuk om als cadeau aan iemand te schenken!

Welk abonnement past bij mij?

Basic

€40/maand

2x PER WEEK TRAINEN
Minimaal 3 maand lid
Geen inschrijfgeld
Geen opzegtermijn
Gratis upgrade
Downgrade niet mogelijk
KOOP DIT ABONNEMENT

 

PRO

€55/maand

ONBEPERKT TRAINEN
Minimaal 3 maand lid
Geen inschrijfgeld
Geen opzegtermijn
Upgraden niet mogelijk
Gratis downgraden
KOOP DIT ABONNEMENT

 

Kids/Teens

€15,- en 16,50/maand

1x PER WEEK VRIJDAG
Minimaal 3 maand lid
Geen inschrijfgeld
Geen opzegtermijn
Gratis upgrade
Downgrade niet mogelijk
KOOP DIT ABONNEMENT

* Alleen voor kids t/m 16 jaar

CrossFit moet je leren

Iedereen heeft een abonnement voor minimaal drie maanden. CrossFit moet je namelijk leren. We bieden een gratis introductietraining aan maar eigenlijk kun je na een training nog niet zeggen of CrossFit iets voor jou is.

CrossFit kent een enorme varieteit aan oefeningen en trainingen. Veel technieken die je in deze trainingen gebruikt heb je niet zomaar onder de knie. Wij eisen dat iedereen die technieken onder de knie krijgt. Alleen dan kun je veilig bij ons sporten.

We hopen dat iedereen na een intensieve begeleiding na drie maanden tenminste de 9 fundamentele movements beheerst. Blijkt na drie maanden dat CrossFit niets voor je is dan is er geen opzegtermijn en kun je in principe meteen stoppen. Wij denken dat CrossFit voor iedereen is.

Algemene voorwaarden

Abonnement - Het abonnement of de strippenkaart is strikt persoonlijk en kan niet worden overgedragen op andere personen. Het abonnement wordt aangegaan voor de duur van minimaal drie maanden en wordt daarna tot wederopzegging steeds stilzwijgend met een maand verlengd. Het abonnement kan na drie maanden op ieder moment worden opgezegd. Hiervoor geldt geen opzegtermijn. Up- en downgraden kan ook op ieder moment en is kosteloos met dien verstande dat de meer- of minderprijs van het abonnement waarnaar de up- of downgrade verandert, voor het resterende deel van de betreffende maand bij de eerst volgende incasso verrekend wordt. Het abonnement kan uitsluitend schriftelijk, voorzien van een handtekening, worden beëindigd. Het lessentegoed vervalt aan het eind van elke week. Lessen inhalen kan niet.

Incasso - Door het aangaan van de koop van een product op WOD app verleent ondergetekende tot wederopzegging machtiging aan CrossFit Midden-Drenthe om via automatische incasso het abonnementsgeld te incasseren. Wanneer de klant zich niet houdt aan deze overeenkomst, komen alle te maken aanvullende kosten zoals incasso- en deurwaarderskosten alsmede gerechtelijke en juridische kosten voor rekening van de klant. CrossFit Midden-Drenthe behoudt zich het recht tussentijds prijzen aan te passen.

Aansprakelijkheid - CrossFit Midden-Drenthe vrijwaart zich van aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal, vermissing, aan of van eigendommen van haar leden. CrossFit Midden-Drenthe vrijwaart zich van aansprakelijk voor letsel of blessures opgelopen tijdens het sporten bij CrossFit Midden-Drenthe. De klant is zich er van bewust dat bepaalde onderdelen van CrossFit risico’s met zich meebrengen, doch stemt door ondertekening van het inschrijfformulier, ermee in dat sporten bij CrossFit Midden-Drenthe volledig gebeurt voor risico van de klant.

06 28578093 // 06 27137013