Over ons

Aan de rand van Beilen ligt onze CrossFit Box, gunstig gelegen op het bedrijventerrein; de Hanekampen, nabij de A28 en de N381. Wij stellen een veelzijdig aanbod aan materiaal beschikbaar. CrossFit Midden-Drenthe is box waar dagelijks uitdagende work-outs worden gegeven.Onze work-outs zijn aantrekkelijk voor alle CrossFit fanaten, jong en oud. Naast de dagelijks variërende work-outs kun je bij ons ook terecht voor CrossFit Kids & Teens, Fundamentals, Olympic Weightlifting, Gymnastics, open box uren en het programma PowerMama, speciaal voor vrouwen die zwanger zijn of terug komen na de bevalling. Daarnaast zijn er ook voldoende mogelijkheden om in de te buitenlucht deel te nemen aan de work-out. Bij CrossFit Midden-Drenthe krijg je intensieve begeleiding en streven we er naar om samen jouw doelen te behalen. We kennen al onze leden bij voornaam en het valt ons en onze leden op als je er even niet bent. Het community gevoel is groot, gezellig enthousiast en laagdrempelig. We organiseren met regelmaat leuke (CrossFit) activiteiten, waar leden zich voor kunnen aanmelden. Wanneer jij zoekt naar een nieuwe uitdaging op het gebied van cardiotraining, gymnastics en Olympic weightlifting en wilt gaan voor resultaat dan is CrossFit Midden-Drenthe iets voor jou.

Patrick

Level 2 – CrossFit trainer
PowerMama
Kids CrossFit
Gymastics

Monique

Level 1 – CrossFit trainer
PowerMama trainer 
Weightlifting

Sjouwtje

Level 1 – CrossFit trainer

Richard

Level 1 – CrossFit trainer

CrossFit Box

Onze gunstig gelegen Crossfit Box is makkelijk bereikbaar voor de omgeving rondom Beilen. We hebben een ruime overdekte ‘Box’ waar een veelzijdig aanbod aan apparatuur beschikbaar wordt gesteld. Professionele apparatuur, een goede locatie en voldoende ruimte is onze succesformule om jouw doelen te behalen! Daarnaast hebben we ook voldoende mogelijkheden om in de buitenlucht een uitdagende work-out te organiseren!

Historie CrossFit Midden-Drenthe
Na het zien van een uitzending over CrossFit op televisie zijn er plannen ontstaan om zelf een CrossFit box te starten wat resulteerde in een eerste training in april 2014 als CrossFit Westerbork. Als snel groeiden we uit onze box en zijn we in november 2015 verhuisd naar de huidige locatie in Beilen. Vanaf toen was de naam CrossFit Midden-Drenthe een feit. 

Waarom zij vinden dat óók jij voor CrossFit Midden-Drenthe moet kiezen!

"Heerlijke plek voor een goede workout! Trainer weten waar ze het over hebben en de workout varieert elke keer weer. Al met al een prima box om je uit te komen leven!"
H. Siepel
"Wat een prima plek om fit te worden en fit te blijven. Met prettige en afwisselende training en met trainers die goed op je houding letten. En een prettige sfeer tijdens en na de trainingen!"
W. Oosting
"Goede begeleiding, leuke community, top plekje!"
K. Rooseboom

Gym Express - Free Fitness WordPress Theme is developed by Template Express.

Proudly powered by WordPress

Open chat
Vragen? Stel ze via WhatsApp
Hoi!

Hoe kunnen we je helpen?
Powered by