De work-outs van CrossFit Midden-Drenthe

Kids CrossFit
work-out

Ons Kids CrossFit work-outs programma is speciaal ontworpen om kinderen plezier te laten beleven in het sporten, samenwerken in teamverband, zelfvertrouwen op te bouwen en boven alles plezier te hebben. CrossFit Midden-Drenthe wil op een leuke manier kids sneller, fitter en sterker te laten worden.

Bij ons kun je er op vertrouwen dat jouw kind(eren) professioneel begeleid worden in een fanatieke groep. Elke training varieert van de ander. De combinatie van cardiotraining, gymnastis en weighlifting zorgt er elke training voor dat er nieuwe skills ontwikkelt worden.

Work-outs

PowerMama

Tijdens de work-outs van het PowerMama Programma wordt hier door middel van verschillende oefeningen aandacht aan besteed. Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. 

Daarnaast laten we je kennismaken met CrossFit. Je hebt na afloop een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en je weet waar je op moeten letten tijdens het sporten. Zo beheers je een goede ademhaling, co-contractie spierkorset en heb je een goed bewegingspatroon.

Work-outs powermama

CrossFit Teens

CrossFit Teens work-outs heeft veel gelijkenissen met CrossFit voor volwassenen; constant variabele, functionele bewegingen, onder (relatieve) hoge intensiteit, alleen aangepast aan het veranderende lichaam van de tiener. CrossFit Teens is voor jongeren vanaf ongeveer 12 tot en met 17 jaar. De nadruk ligt op het consistent goed uitvoeren van de bewegingen voordat de intensiteit (gewicht, snelheid en/of herhalingen) wordt vergroot. Een ander doel van CrossFit Teens is het leggen van een fundering voor een gezonde levensstijl. Vooral in de tienerjaren zijn de verleidingen van een ongezonde levensstijl groot. Binnen CrossFit Teens wordt op een positieve manier aandacht besteed aan de voordelen van gezond leven, zonder belerend over te komen. In de lessen wordt ook aandacht besteed aan samenwerken, het omgaan met regels, het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het krijgen van feedback.

Fundamentals work-outs

Fundamentals work-out

Tijdens de Fundamentals work-outs staan de 9 fundamentele bewegingen van CrossFit centraal. Gedurende een periode van 4 verschillende lessen worden deze 9 belangrijke bewegingen aangeleerd en beoefend. Elke les wordt afgesloten met de zogenaamde WOD (Workout of the day). Hier ga je de aangeleerde oefeningen toepassen en leer je de verschillende vormen van WOD’s kennen. De Fundamentals zijn voor iedereen die net begint met CrossFit en aanmelden hier is gewenst.

Lid worden bij Crossfit Midden-Drenthe Work-outs

Gym Express - Free Fitness WordPress Theme is developed by Template Express.

Proudly powered by WordPress